Numara silindiğinde, o kişiyle olan iletişim tamamen değişir. Rehberden kaldırılan bir numara, durumu ve diğer güncellemeleri gizler. Bu durum, kullanıcının gizlilik ayarlarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Eğer karşı taraf ayarlarını "herkes" olarak belirlediyse, bazı bilgilere ulaşmak mümkün olabilir; ancak genel olarak, silme işlemi iletişimi kısıtlar.
Numara silinince durum (hikaye) görünmez.
Durum güncellemelerini görebilmek için karşı tarafın telefon numarasının rehberde kayıtlı olması gerekir. Numara silindikten sonra, o kişi mesaj gönderene veya numarasını yeniden kaydettirene kadar sohbet oluşturulamaz.
Ancak, karşı taraf gizlilik ayarlarını "herkes" veya "kişilerim" olarak ayarladıysa, bazı bilgilere ulaşmak mümkün olabilir.
Teknoloji
Orjinal şarj aleti nasıl anlaşılır?
OpenGL ve DirectX farkı nedir?
Oppo A3 Pro 5G yazılım güncelleme nasıl yapılır?
Oppo A5 Pro kaç yılında çıktı?
Nvidia Türkiye'de ne yaptı?
Office 32 bit mi 64 bit mi nasıl anlarız?
Otoklavda sterilizasyon nasıl yapılır?
Onvo 75OVF9000UQ hangi marka panel kullanıyor?
Oppo telefon yeniden başlatıldığında parola gerekir ne demek?
Operatör onayı ne kadar sürer?